Letecký detský sen: SPLNENÝ

Poznáte ten pocit, keď o niečom dlho snívate a napokon sa to naozaj splní? Presne to sa stalo nám. Splnili sme si náš malý detský sen o lietaní a pilotovaní osobného lietadla. 
Začalo sa to už keď sme boli malé. Každoročne sme s rodičmi chodili na letné dovolenky lietadlom. Milovali sme ten pocit...vlastne stále milujeme. Ten úžasný pocit voľnosti a zanechania všetkých problémov doma a odletieť niekde ďaleko od nich. Samozrejme na nás všetko toto počká keď sa vrátime, ale aj ten krátky čas za ktorý vypadneme zo stereotypu stojí za to.

Videli ste niekedy lietadlo, ktoré prelietalo nad vami a vy ste si priali, aby ste v ňom sedeli a bolo vám úplne jedno kam išlo?
Na Radkine (jedna z nás-sestier) narodeniny som dostala taký malý nápad na jej narodeninový darček. Splniť náš detský sen. A tak po malom prehľadávaní na internete som konečne našla to pravé. Bolo v tom zahrnuté letenie v osobnom športovom lietadle len pre nás tri: mňa, Raduš a maminu (a samozrejme pilota- bez toho by som vám už tento blog asi nepísala) a dokonca aj pilotovanie lietadla.

Najprv sme sa dosť obávali čo to bude. Bolo to úplne iné ako v normálnom lietadle- let nebol až taký hladký. Ale ten výhľad- ten stál za to. A prišlo na rad samotné pilotovanie...všetci sme tak trochu stŕpli, pretože pilot len zrazu úplne pustil riadiacu páku a chvíľu sme išli úplne nekontrolovane. No keď sme začali pilotovať my, tak to išlo jednoduchšie ako sme čakali.  
Prešli sme ponad krajinu okolo Banskej Bystrice, videli sme zhora hrad Beckov a naša slovenská príroda bola z tejto perspektívy ešte krajšia.
Po pár zákrutách a otočkách lietadla začal môj žalúdok protestovať. A tak z konca letu nemám práve najlepšie spomienky a celkom som bola šťastná keď sme pristali. Ale určite som si to aj napriek tomu užila.
Máte aj vy podobné zážitky? Sme na ne zvedavé...napíšte nám do komentárov. 🖤

Komentáre

  1. Tak to muselo být fakt úžasné! Taky miluji létání, sice mým dětským snem není pilotovat letadlo, ale kdybych měla tu možnost, byla bych nejšťastnější člověk na světe! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám třeba strašný strach z letadel, ale chtěla bych to překonat, protože ten výhled na všechno musí stát za to :D.. Tak snad jednou.
    Maybe one day you'll understand

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tohle musí být i přes ten závěr skvělý zážitek :) Ráda bych vyzkoušela něco podobného :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to je opravdu krásné, splnit si dětský sen. Muselo to být hrozně zajímvé, no někdy bych si rozhodně něco takového zažít chtěla.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeej musela to byt super skusenost dufam ze si si to riadne uzila, ak budes mat cas a bavi ta lifestyle a vlogy tak pozri moj youtube :)
    https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujeme veľmi pekne za všetky komentáre. <3